Turnaj v piškvorkách

odměna po soutěži

Vybraní žáci z různých tříd i oborů napříč všemi ročníky se dne 9. listopadu 2023 zúčastnili oblastního turnaje v piškvorkách, který je každoročně pořádán studentským spolkem Student Cyber Games.

Naši školu reprezentovali hned dva týmy dobrovolníků:

Tým Obchodníci z Dušní (Hakim Nemer 2. E, Tomáš Satoranský 3. D, František Dudek 3. B, Ondřej Soudek 2. E, Muntasir Dallal 4. D) a tým Název (Jan Šetela 2. B, Petr Staněk 2. B, Samer Sakmn 4. E, Denys Kliap, Artur Verbovshchuk). Přestože se ani jeden z týmů bohužel neprobojoval do dalších kol, tak si tato soutěž bude školu OA Dušní jistě pamatovat. Žáci v průběhu zápasů prokázali sportovního ducha, smysl pro fair play a také ukázali, že jejich studium na obchodní akademii je oprávněné. Podařilo se jim najít v pravidlech soutěže určité odstavce, které jim pomohly při smlouvání s krajským koordinátorem pro Prahu. Nakonec několik na sebe navazujících jednání přineslo úspěch v podobě hodnotných voucherů a slib o pokus zprostředkování soukromé vyhlídkové jízdy tramvají.

Dopoledne jsme si společně užili a děkuji všem účastníkům za bezproblémovou reprezentaci školy. Poděkování nelze upřít i spolku Student Cyber Games, kteří tuto akci pořádají a umožňují tak žákům se bavit jistě zajímavým a rozvíjejícím způsobem.

Filip Novák (doprovázející učitel)